Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ministrul Costin Borc a căzut în capcana şmecheriilor regizate de Mihai Tudose şi pupila lui Radu Măzare

Postat la: 25.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Noul vicepremier si totodata ministrul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri, Costin Borc, demonstreaza, la fel ca si premierul Dacian Ciolos, ca pentru el turismul nu exista.

Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, ministrul Costin Borc a fost pacalit de noii sai subalternii, de fapt sunt mosteniti de la Mihai Tudose, Jianu, Grapini si Udrea, si va propune Guvernului o noua organigrama a ministerului care va mentine o anomalia birocratica de functionare a Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT). Adica, un secretar de stat de la ministerul condus de Borc va coordona in continuare activitatea ANT, care este condusa de un presedinte cu rang de secretar de stat.

Practic, un secretar de stat va superviza activitatea unui alt secretar de stat. Prostie cat casa si birocratie la patrat! In plus, noul ministru Costin Borc a inchis ochii la smecheria regizata de catre fostul ministru Mihai Tudose si Mirela Matichescu- pupila lui Radu Mazare pentru seful Protectiei Consumatorilor, Bogdan Pandelica, de a infiinta un birou de turism la Los Angeles doar pentru fiica sau sotia lui Pandelica care locuiesc la Los Angeles. Aberatia de infiintare a acestui birou la Los Angeles, de fapt un smen politc ordinar, consta in faptul ca biroul de turism din Israel, inchis prosteste de Elena Udrea in 2010, nu mai este redeschis in conditiile si conjunctura actuala cand Israelul este a treia destinatie externa ca numar de turisti straini sositi in Romania.

Tu deschizi birou la Los Angeles de unde isi daca iti sosesc anual poate cateva sute de turisti, si nu deschizi in Istrael de unde vin in fiecare an cateva sute de mii de turisti in tara noastra! Acest aranjament este o golanie fara margini regizata de Tudose, Matichescu si Pandelica pe care ministrul Costin Borc a fost pacalit ca sa o gireze. Daca, noul ministru Costin Borc ar vrea sa mai salveze cat de cat ANT ar trebuie sa renunte la infiintarea Institutului Roman de Comert Exterior, prin care se desfiinteaza birourile de promovare ale Romaniei din strainatate, si sa consituie la nivelul Guvernului un fond de promovare a turismului romanesc care sa fie gestionat numai de ANT.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE