Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ministrul Palmer Pașca își bate joc de Delta Dunării: Schimbă organigrama pentru concubina guvernatorului Grigore Baboianu

Postat la: 28.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Pe data de 15 septembrie 2016, Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor condus de tehocrata Cristiana Palmer Pasca, a lansat spre dezbatere publica un proiect de Hotarare de Guvern pentru modificarea HG nr. 1217/2012- privind aprobarea Regulamentului de organizarea si functionare si a structurii organizatorice ale Administratiei Rezervatiei Biosferei „Delta Dunarii (ARBDD)".

In realitate, acest proiect elaborat de catre guvernatoul Administratie Rezervatiei Biosferei delta Dunarii (ARBDD)- Grigorea Baboianu, este o inseilare intr-o limba de lemn a unor termeni alambicati, prin care se urmareste doar modificarea organigramei ARBDD. La o prima lectura a proiectului, oricine poate constata diferenta enorma dintre organigrama existenta si cea propusa (vezi documentul in facsimil), intrucat ultima include doar trei directii unde posturile urmeaza sa fie ocupate in functie de diverse interese politice, de grup ori persoanale ale guvernatorului Grigore Baboianu.

In urma lansarii in dezbatere a acestui proiect, un grup de specialisti de la ARBDD au transmis catre premierul Dacian Ciolos si ministrii Mediului, Justitiei, Muncii si Finantelor Publice un protest (vezi documentul in facsimil) in care semnaleaza, nici mai mult, de 12 aberatii incluse in proiectul initiat de Grigore Baboianu. Deocamdata, nimnei n-a catadicsit sa dea vreun raspuns. Insa, potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews de la baietii cu ochii roata care scaneaza Ministerul Mediului si ARBDD, modificarea organigramei se face doar in beneficiul doamnei Cornelia Benea, concubina guvernatorului actual Grigore Baboianu, pentru a i se asigura acesteia un post de director bine remunerat inainte de iesirea la pensie. Asa ca ministrul Mediului, Apelor si Padurilor- Cristiana Palmer Pasca nu poate sta in calea fericirii si linistii guvernatorului Grigore Baboianu ,si ideal ar fi chiar sa naseasca concubunajul vatafului Deltei Dunarii!

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE