Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ministrul Sorin Bușe presat să-l pună pe devalizatorul CFR Călători la șefia Autorității de Siguranță Feroviară Română

Postat la: 27.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Catre sfarsitul anului trcut, fostul ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a vrut sa-l numeasca in functia de director al Autoritatii de Siguranta Feroviara Romana (AFSR) din cadrul Autorităţii Feroviare Române (AFER) pe controversatul fost manager general al CFR Calatori, Valentin Dorobantu, dar in urma dezvaluirilor facute de ZIUAnews manevra a esuat.

Acum, insa, Valentin Dorobantu face demersuri puternice pentru a prelua sefia AFSR si este disperat sa fie primit de catre ministrul Transporturilor, Sorin Buse. Deocamdata, ministrul Transporturilor nu s-a intalnit cu Dorobantu, dar o serie de oamenii din jurul sau, adica acei eterni sforari de serviciu, dar si din zona Guvernului, incearca sa-l convinga pe demnitar ca e bine sa se intalneasca fostul director care a devalizat CFR Calatori. In acelasi timp, Dorobantu a inceput sa-i tatoneze si pe unii secretari de stat, dar si pe secretarul general al Ministerului Transporturilor cat si pe cel care ii tine locul in aceasta saptamana.

Trebuie precizat ca Valentin Dorobantu a fost demis de catre fostul ministru al Transporturilor, Ramona Manescu, in urma unui raport de control foarte amplu trimis catre DNA privind ingineriile financiare si patrimoniale regizate de acesta cat timp a condus CFR Calatori. In selectia de CV-ri pentru AFSR de pe vremea lui Dan Costescu, Valentin Dorobantu a trecut ca este managerul unei firme despre care sustine ca este o casa de expeditii a firmei Regiotrans Brasov. Mai trebuie precizat ca Valentin Dorobantu impreuna cu actualul manager al CFR Calatori, Iosif Szentes, au tesut inca din 2012 mersul trenurilor in interesul operatorilor privati de transport feroviar de calatori.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE