Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mircea Badea a câștigat procesul cu Dan Andronic

Postat la: 02.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Realizatorul Antena 3, Mircea Badea a câștigat ăn primă instanță procesul pe care i l-a intentat Dan andronic, patronul ziarului Evenimentul Zilei. Badea a anunțat victoria pe pagina sa de Facebook, totuși decizia nu este definitivă.

Pe 26 mai, Secţia a-III-a Civilă din cadrul Tribunalului București a respins ca neîntemeiată cererea lui Dan Andronic. Decizia nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în 30 zile. "Dan Andronic, fonfleul tau de securist batran n-a mers. Mai incearca!", a scris Badea pe Facebook, în mesajul în care anunţa victoria în instanţă.

Dan Andronic l-a dat în judecată pe Mircea Badea pe 3 septembrie 2014, pentru o declarație făcută de realizatorul Antena 3. "Şi Dan Andronic mai nou are senzaţia că eu l-am ameninţat cu bătaia. Ce e cu ăştia, prieteni, cu băsiştii ăştia? Ce trag ăştia şi prin ce orificiu? E un virus băsist care circulă. Nu vreau să-l bat nici pe Robert, nici pe Dan. Nu vreau să-i bat, că nu am ce alege din ei. E o tâmpenie, nu mi-am propus", a spus Mircea Badea despre Dan Andronic.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE