Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mircea Bica, soțul Alinei Bica, sub control judiciar pentru evaziune fiscală

Postat la: 03.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Procurorii DIICOT l-au plasat pe Mircea Mica, soțul Alinei Bica, fosta șefă antifraudă, sub control judiciar în dosarul de evaziune fiscală pentru care s-au făcut percheziții, miercuri dimineață. Bica are interdicție de a părăsi țara și este obligat să se prezinte la poliție de trei ori pe săptămână.


Potrivit procurorului Cătălin Borcoman, seful DIICOT Brașov, Mircea Bica a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile si are interdicţie de a părăsi tara, el fiind cercetat pentru ca ar fi comis, prin intermediul societăţii sale, doua infracţiuni de evaziune fiscala cu un prejudiciu total de 88.000 lei si o tentativa de evaziune fiscala.

Sursa citata a mai precizat ca alte patru persoane, intre care si liderul grupării, Dan Vasile, au fost reţinute pentru 24 de ore, urmând sa fie prezentate instanţei cu propunerea de arestare preventiva, scrie evz.ro.

Întrebat daca Bica a avut vreo legătură directa cu Dan Vasile, seful DIICOT Braşov a spus ca "faptele lui Bica sunt comise in legătura cu una din societăţile unui alt suspect". "Bica nu este implicat in activitatea grupului si in circuitul evazionist. Firma sa a reacţionat cu una dintre societăţile care are implicare in grup", a explicat Borcoman.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE