Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Miting de protest al detinutilor de la Margineni

Postat la: 21.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O premiera in Romania, zeci de detinuti de la Penitenciarul Margineni, impreuna cu membrii lor de familie, au primit aprobarea pentru a organiza joi un miting.

Protestul va avea loc intre orele 11 si 16 si vor participa aproximativ 100 de persoane. In realitate, numarul protestatarilor se apropie de 900, dar, intrucat aprobarea este pentru o suta de persoane, la miting vor participa toti cei prezenti, prin rotatie (cate 100 odata). Acestia protesteaza impotriva discriminarii, in sensul ca foarte multi dintre detinuti nu au primit aviz favorabil pentru eliberare conditionata, ei acuzand ca aceasta eliberare se produce preferential.

"Consideram ca protestul nostru este justificat. Eu mi-am ispasit pedeapsa, am gresit, am fost incarcerat, dar mi-am facut datoria, ar fi trebuit sa fiu eliberta, dar in schimb, am primt prelungire cu sase luni. Este discriminare, caci in schimb au fost eliberati unii care au avut chiar si crime la activ. Este un regim preferential, cine e agreat e eliberat, cine cotizeaza, e o intreaga mafie aici... ", ne-a declrata unul dintre detinuti sub protectia anonimatului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE