Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mobilier de lux pentru Iosif Szenteş, directorul general de la CFR Călători

Postat la: 08.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La trenurile de calatori nu s-au mai facut modernizari de mai bine de zece ani, iar ceferistii mai au putin si lucreaza cu hainele de acasa, directorul general al CFR Calatori, Iosif Szentes, a risipit o gramada de bani pentru amenajrea biroului sau din Palatul CFR.

Astfel, peste 10.000 de euro a cheltuit pentru avea mobilierul de lux in biroul sau. Dar nu a fost de ajuns ca si-a mobiliat propriul birou pe banii ceferistilor, Szentes a mai risipit cateva mii de euro tot de las CFR Calatori si pentru mobilarea si amenjarea unui birou langa al sau pentru prietenul sau, controversatul nou director comercial Marcel Litra. Avand un asemenea CV impresionat impanat cu o condamnare pentru luare de mita, Marcel Litra a fost promovat recent de catre directorul general al CFR Calatori, Iosif Szentes, fost membru UDMR trecut recent la PSD Sector 5, pe postul de director comercial, unde va trebui sa gestioneze toate contractele comerciale ale companiei. Adica, lupul Litra este paznic la oile de la CFR Calatori ale lui Szentes.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE