Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Moldova donează 500 de litri de sânge pentru victimile din Colectiv

Postat la: 02.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Republica Moldova a făcut un gest incredibil de solidaritate pentru victimele care au fost rănite în Clubul Colectiv. Zeci de tineri s-au strâns în faţa ambasadei României la Chişinău şi au adus coroane de flori, în memoria celor care au pierit în incendiul produs vineri noapte (30 octombrie).

Luni (2 noiembrie) este a treia zi de doliu pentru România. Republica Moldova este alături de noi în suferinţă. Tinerii moldoveni au adus un steag uriaş al României, în faţa ambasadei. La reprezentanţa diplomatică se va deschide o carte a condoleanţelor, relatează Digi24. Totodată, Ministerul Sănătăţii al Republicii Moldova a anunţat că vine în sprijinul României cu o donaţie de 500 de litri de sânge.

Tragedia din Clubul Colectiv s-a soldat cu 30 de decese. 140 de oameni sunt încă internaţi în spital, în jur de 80 dintre ei sunt în stare critică sau gravă. Duminică (1 noiembrie), în a doua zi de doliu naţional, 12.000 de bucureşteni au pornit într-un marş al tăcerii şi au aprins sute de lumânări la locul tragediei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE