Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Monica Iacob Ridzi vrea să iasă din închisoare. Cererea ei se judecă, vineri

Postat la: 05.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cererea fostului ministru al Tineretului și Sporturilor, Monica Iacob Ridzi de eliberare din închisoare pe motive medicale va fi judecată, vineri, de magistrații Tribunalului Ilfov. La acest termen se vor discuta documentele medicale depuse de Ridzi.

Fostul ministru Monica Iacob Ridzi a depus la Tribunalul Ilfov o cerere de întrerupere a executării pedepsei de 5 ani închisoare primită în dosarul legat de organizarea Zilei Tineretului din 2009. Cererea Monicăi Iacob Ridzi a fost înregistrată la Tribunalul Ilfov în data de 26 martie 2015 şi a ajuns deja la al doilea termen, după ce primul a fost judecat pe 30 martie.

La primul termen, magistrații au solicitat o expertiză medico-legală care să ateste spusele fostului ministru. Ridzi susține că este grav bolnavă și orice infecție pe care ar lua-o din penitenciar i-ar pune viața în pericol.

Monica Iacob Ridzi este în închisoare din luna februarie şi are de executat 5 ani de închisoare, pentru abuz în serviciu în legătură cu manifestările organizate în 2009 de Ziua Tineretului, pe vremea când era ministru. Recent În luna martie a fost transferată de la Penitenciarul Gherla la Spitalul Penitenciar Jilava, din cauza celor 13 boli de care suferă.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE