Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Monica Macovei a început demersurile pentru înființarea Partidului M10. S-au depus actele la Tribunal pentru noua formațiune politică

Postat la: 03.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Monica Macovei a depus, miercuri, cererea de înființarea a unui nou partid M10. Așa cum anunța Adrian Papahagi, europarlamentarul Monica Macovei a făcut primele demersuri pentru a înscrie în Registrul partidelor, noua formațiune politică. 

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Monica Macovei, cererea de înregistrare, care a fost depusă la tribunalul București este însoțită de peste 200 de semnături ale reprezentanților organizațiilor din țară și diaspora, care devin, astfel, membri fondatori M10. 

"În doar câteva săptămâni, am adunat semnăturile pentru înscrierea partidului, așa cum prevedea vechea lege. Adică, avem peste 25.000 de semnături, din 20 județe plus București, avem deci susținere publică. Avem un teanc întreg de formulare, pe care nu le-am mai depus astăzi la Tribunal, pentru că nu mai este nevoie, însă, pentru noi, oamenii aceștia sunt susținători și, probabil, mulți dintre ei vor deveni membri de partid. Vom lua legătura cu ei și îi vom invita să participe la activitățile partidului M10, în orașele si satele în care locuiesc", se arată în comunicatul de presă.

Până la înființarea Partidului M10, formațiunea va fi condusă de Monica Macovei în calitate de președinte al Comitetul de Inițiativă Națională.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE