Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Ponta, dezbătută şi votată astăzi în Parlament

Postat la: 29.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liberalii speră ca următoarele ore să fie ultimele cu Victor Ponta în funcţia de prim-ministru. Moţiunea lor de cenzură, depusă împotriva actualului Guvern în urmă cu două săptămâni, va fi dezbătută şi votată, marţi, în Parlament.

Opoziţia nu are până în prezent susţinerea necesară pentru a da jos Guvernul condus de Ponta, însă aşteaptă până în ultimul moment ca reprezentanţi ai Puterii să treacă de partea lor.  Guvernul Victor Ponta va trece prin emoţiile celei de-a patra moţiuni de cenzură depusă de Opoziţie, implicit de PNL. Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a anunţat că parlamentarii PSD nu se vor afla cu toţii în sala, ci doar atâţia cât să asigure cvorumul de şedinţă pentru a fi votată moţiunea de cenzură. „Probabil că nu o să vină toţi parlamentarii. Important este să asigurăm cvorumul, dar nu vom vota. Obiectivul nostru este ca moţiunea să pice", a spus Dragnea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE