Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Motivarea instanţei în cazul violatorilor din Vaslui

Postat la: 12.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: aktual24.ro

Magistratul care i-a condamnat pe cei șapte violatori din satul vasluian Văleni a explicat că pedeapsa cu închisoarea este necesară în cazul autorilor pentru că ei nu au conștientizat nici măcar pe perioada procesului gravitatea faptelor, informează evz.ro.

În plus, aceștia au avut o atitudine sfidătoare. Instanța a ținut să amendeze și decizia judecătorului care i-a eliberat preventiv.

"Persoana vătămată nu a vrut să întreţină relaţii sexuale cu niciunul dintre băieţi şi pe fiecare l-a rugat să o ducă acasă, dar fiecare spunea că o va duce acasă după ce va avea raporturi sexuale cu toţi cei care erau acolo. I-a fost frică când a întreţinut cu aceştia raporturi sexuale, a plâns şi a leşinat atunci când inculpatul Burada a aşezat-o în ghenunchi pentru a întreţine un act sexual oral", a scris magistratul care i-a condamnat pe violatori.

Judecători Vaslui a a dat următoarele sentințe: Ovidiu Silviu Burada (21 ani) - condamnat la 8 ani si 4 luni de închisoare cu executare, Paul Andrei Burlacu (28 ani) - 7 ani de închisoare cu executare,Silviu Avădanei (22 ani) - 7 ani de închisoare cu executare, Petrică Bolboceanu (23 ani) - 7 ani de închisoare cu executare, Ionuț Bogdan Boicu - 5 ani și 8 luni de închisoare cu executare, Alin Dumitru Rotaru - 5 ani și 8 luni de închisoare cu executare și Ioan Surleac - 5 ani si 8 luni de închisoare cu executare.

De asemenea, judecătorul a hotărât ca inculpații să îi plătească fetei violate daune morale în valoare de 50.000 de lei. Sentinta nu este definitivă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE