Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Încep protestele din Sănătate: 12.000 de medici și asistenți, în grevă japoneză

Postat la: 10.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Peste 12.000 de medici şi asistenţi din Federaţia Sindicală Hipocrat vor lucra cu o banderolă albastră pe braţ. Cadrele medicale cer salarii mai mari, bani pentru sistem şi condiţii de muncă mai bune.

"Inițiem un demers care ar trebui să continue cu întrevederi la care să se discute aplicat, pentru prezentarea revendicărilor și soluționarea lor. Am perseverat în acțiunile noastre și considerăm că trebuie să găsim soluțiile potrivite pentru o situație care a generat o stare de confuzie și revoltă. În caz contrar, așa cum am anunțat deja la mijlocul acestei săptămâni, notificăm autoritățile cu privire la deschiderea conflictului de muncă", susține președintele Federației Sindicale Hipocrat, Ion Cotojman.

Aceasta este doar o primă etapă, pentru că sindicaliştii ameninţă cu greva generală pe 31 octombrie. Potrivit unui comunicat al Federației, remis duminică Agerpres, calendarul protestelor este următorul: purtarea banderolei albastre în perioada 10 - 14 octombrie, acțiuni de pichetare și întreruperea temporară a activității în intervalul 17 - 21 octombrie 2016 și declanșarea grevei generale pe data de 31 octombrie 2016.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE