Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Niste turisti au găsit epava planorului dispărut în luna august, dupa ce autoritatile au fost incapabile sa-l descopere

Postat la: 21.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Peste 900 de forţe aparţinând MAI, MApN, Salvamont, Direcţiilor Silvice, Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă şi voluntari au cautat planorul dispărut în munţi în luna august si n u l-au gasit. Acesta a fost descoperit în judeţul Braşov, la două ore de cabana Postăvarul, de niste turisti.

Nu se ştie nimic, însă, despre cel care se afla la acel moment la bord. Mircea Crăciun era un pilot în vârstă de 56 de ani, cu mare experiență, şi care executa un zbor privat. În seara zilei de 6 august, în jurul orei 21.50, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov a fost sesizat de ROMATSA despre faptul că un planor care a decolat în jurul orei 12.30 din zona Aerodromului Ghimbav nu a mai revenit la bază. Potrivit Ministerului Afacerilor Interne, la căutările pilotului planorului dispărut au participat peste 1.000 de pompieri, jandarmi, poliţişti, militari, salvamontişti şi voluntari, cu aproape 200 de mijloace de intervenţie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE