Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












NU raspundeti la acest nr de telefon, o sa pierdeti 300 €!

Postat la: 25.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un nou tip de escrocherie. O persoană care se dă drept operator al unei companii de telefonie mobilă sună diferite persoane şi le spune că este ceva în neregulă cu factura. Apoi, te va ruga să tastezi un cod de cifre prin care îi incarci, fara sa stii, cartela respectivului cu 300 de EURO.

Astfel, dacă un corespondent lasă un mesaj să apelaţi numărul 06 07 74 52 41, nu apelaţi în nici un caz acest număr, deoarece factura dumneavoastră va fi cu un plus de 300 de euro.

După un timp escrocii au găsit un alt sistem pentru utilizarea frauduloasă a mobilelor. Aceştia apelează pe telefon, se prezintă ca fiind angajaţi ai reţelei în care sunteţi abonat şi cer să introduceţi un cod care începe cu 09 # explicându-vă că este vorba de o verificarea a mobilului dumneavoastră. Nu tastați în niciun caz codul indicat și închideți imediat, deoarece hoții dispun de dispozitive ce le permit să citească cu acest cod cartela SIM, furând astfel informaţii importante.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE