Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O femeie a căzut în gol de pe faleza Cazinoului după ce s-a rupt balustrada de protecție

Postat la: 01.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O femeie a căzut în gol, marți seară, de pe faleza Cazinoului din Constanța, după ce balustrada de protecție de care s-a sprijinit s-a rupt, potrivit agerpres.ro. Victima a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Clinic Județean de Urgență și este în afara oricărui pericol, potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Constanța, Liviu Tramudana.

El a informat, printr-un comunicat remis presei, că pe faleză a avut loc "un accident regretabil", după ce "una dintre barele de protecție a parapetului a cedat și o femeie a căzut suferind un traumatism". Potrivit reprezentantului administrației locale, victima era "conștientă și colaborantă" când a fost transportată la spital de un echipaj SMURD.

"La aceasta oră se fac ultimele investigații pentru stabilirea diagnosticului final, iar din declarațiile reprezentanților medicali pacienta este în afara oricărui pericol și urmează a fi externată", a menționat Tramudana. Conform lui Tramudana, lucrarea respectivă de pe faleza Cazinoului a fost realizată cu fonduri europene și are o garanție de 5 ani, întreaga responsabilitate privind calitatea lucrărilor aparținând constructorului.

În funcție de rezultatele anchetelor, vor fi luate măsurile legale ce se impun. "La ora transmiterii anunțului, reprezentantul municipalității contactează familia și persoana accidentată asigurându-le tot suportul de care au nevoie", a transmis oficialul Primăriei Constanța.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE