Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O imagine bizara deasupra Genevei, la CERN, aduce cu deschiderea unui portal pe 7 ianuarie 2016

Postat la: 02.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O imagine ciudata a aparut pe cerul de la Geneva, deasupra spatiului ocupat de Large Hardon Collider (LHC) de la CERN. Imaginea a fost facuta de un amator la finele lui decembrie 2015, in perioada cand acceleratorul era "armat" pentru un experiment ce se va desfasura in 7 ianuarie 2016, atunci cand particulele vor prinde acceleratia maxima, urmand a avea loc coliziunea.

La CERN ar urma sa fie facut un experiment la 14 TeV (Terra-electron-Volti), o valoare foarte mare, in urma caruia sa se determine conditiile de creare a unui mini Big-Bang, din care ar urma sa rezulte particulele primordiale ale universului, pe langa particula lui Dumnezeu (bosonul Higgs - care a fost deja determinata), asa numita particula Penta (are forma unei stele in cinci colturi, mai multe amanunte pe net), care ar fi determinat materia intunecata, pe care cercetatorii o denumesc particula lui Satan (fiind vorba de o pentagrama). Foarte multe speculatii au aparut pe internet despre acest experiment, ba chiar si ipoteza unor oameni de stiinta conform carora s-ar putea crea o mini gaura neagra la CERN ceea ce ar pune in pericol nu numai Terra dar si sistemul solar. O alta terorie ar fi ca un astfel de experiment ar putea deschide un portal catre o alta dimensiune.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE