Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O mare confuzie? Soferul lui Putin n-ar fi murit in accident

Postat la: 08.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Intreaga presa externa a vuit zilele trecute despre accidentul teribil surprins de camerele de filmat in care ar fi murit soferul preferat al lui Vladimir Putin. Se pare insa ca totul a fost o mare eroare de traducere, iar seful statului rus nici macar nu are un sofer preferat.

Corespondentul televiziunii romane la Moscova relateaza ca s-a mentionat gresit ca in coliziune a fost implicata limuzina presedintelui Putin, iar soferul acestuia si-ar fi pierdut viata.

TVR sustine ca in accidentul cumplit a carui inregistrare a devenit viral si-a pierdut viata barbatul de la volanul autoturismului BMW care apartine Consiliului Federatiei - camera superioara a Parlamentului rus, in timp ce soferul Mercedesului de la Administratia Prezidentiala a fost doar grav ranit.

Politia din Moscova a spus doar ca unul dintre autoturismele implicate in accident era pe inventarul parcului de masini al Administratiei Prezidentiale, mai transmite sursa citata. La volan se afla un sofer expertimentat, de 69 de ani, dar in niciun caz nu era soferul personal al lui Vladimir Putin.

De altfel, liderul de la Kremlin nu are asa ceva, ci beneficiaza de mai multe masini de lux blindate marca Mercedes, conduse de ofiteri ai Serviciului de Paza, care se schimba periodic din ratiuni de securitate.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE