Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O pisică a fost scoasă cu DESCARCERAREA dintr-o maşină

Postat la: 10.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un adevărat circ, cu multă lume şi pompieri de la Descarcerare, a avut loc la primele ore ale dimineţii de duminică, 10 ianuarie, pe strada Traian, după ce o pisică a rămas captivă într-o maşină, în care îşi căutase loc să se încălzească.

Din câte se pare, în jurul orei 3,00, felina s-a strecurat în motorul unui Logan parcat în stradă, să se apere de frig. Însă, nu a mai reuşit să iasă, încurcându-se în cablurile electrice ale maşinii. Larma iscată de pisica panicată nu a putut fi ignorată, iar un trecător a sunat la 112. Pompierilor le-a venit greu să creadă situaţia inedită semnalată, dar echipajul ajuns la faţa locului a constatat că treaba era cât se poate de serioasă.

"Pisica era prinsă între cabluri, astfel că, pentru scoaterea ei, a fost necesară ridicarea autoturismului cu ajutorul chingilor. Extragerea a fost complicată, mai ales că pisica era foarte agitată şi agresivă, iar pompierii au vrut să o salveze în bune condiţii", a precizat mr. Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi. După o oră, felina a fost scoasă teafără dintre cabluri şi eliberată pentru a-şi căuta un culcuş mai puţin periculos.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE