Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O tânără dezbrăcată s-a aruncat de la etajul IV al apartamentului iubitului său din Bacău

Postat la: 04.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O tânără de 24 de ani a ajuns în stare deosebit de gravă la spital după ce a căzut de pe geam din apartamentul iubitului său din Bacău. Potrivit primelor informații, tânăra, care era foarte beată a încercat să se sinucidă.

Polițiștii care au deschis o anchetă în acest caz susțin că tânăra, complet dezbrăcată, s-ar fi aruncat de la fereastră pe fondul consumului de alcool, căderea sa fiind atenuată de crengile unui copac astfel încât impactul cu solul nu i-a fost fatal.

"Din primele investigaţii desfăşurate în acest caz, s-a stabilit că a fost un act de voinţă din partea tinerei, fără a exista indicii clare că ar fi fost împinsă de către iubitul său. Tânărul a declarat că au consumat băuturi alcoolice înainte de incident, în locuinţă fiind găsite de către poliţişti sticle cu băutură", a declarat, joi, responsabilul mass-media al Poliţiei Judeţene Bacău, Valerica Manole, citat de Mediafax.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE