Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Șoferii care își pun afișe cu "De vânzare" riscă amenzi usturatoare

Postat la: 05.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Șoferii care au afişe de vânzare postate în geamurile maşinilor parcate pe stradă sau pe trotuare pot fi amendaţi. Asta pentru că cei care vor să îşi vândă maşinile nu au voie să le parcheze pe spaţiul public, ci doar în târgurile auto sau în parcări plătite.

Şoferii care nu au locuri de parcare, dar îşi lasă maşinile pe domeniul public şi au în geam afişe de vânzare vor fi amendaţi de Poliţia Locală. Hotărârea a fost dată de consiliile locale din mai multe primării de sector din Capitală.

Modelul Bucureştiului a fost urmat şi de mai multe primării din ţara, care au adoptat aceeaşi decizie. Maşinile cu anunţuri de vânzare în geam sunt fotografiate, ca probă, iar şoferul găseşte o somaţie în parbriz. Dacă ia maşina de acolo în 24 de ore sau scoate afişul, scapă de amendă. Altfel, va trebui să plătească între 500 şi 1000 de lei. Unii consideră acesta măsură abuzivă, alţii sunt de acord cu ea. Unii şoferi au încercat să scape de amenzi scoţând numerele de înmatriculare, însă unele maşini au seria trecută pe parbriz, aşa că proprietarii pot fi identificati.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE