Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ofițer de poliție IPJ Constanța, reținut

Postat la: 24.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Procurorii DNA l-au reținut pe Laurențiu Marin Dobre, ofițer de poliție judiciară în IPJ Constanța - Serviciul de Investigații Criminale, pentru luare de mită.

Acesta va fi prezentat vineri Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Potrivit DNA, pe 29 iunie, Laurențiu Dobre, subcomisar de poliție, a pretins de la o persoană (martor denunțător) suma de 3.000 euro pentru ca, în exercitarea atribuțiilor de organ de cercetare, să nu dispună începerea urmăririi penale față de acesta în dosarul în care este cercetat.

"În plus, inculpatul Dobre i-a promis denunțătorului că în schimbul sumei respective va dispune restituirea bunurilor ce au fost ridicate cu ocazia percheziției domiciliare efectuată în aprilie la domiciliul acestuia din urmă. Ulterior, la 16 iulie, martorul denunțător a fost abordat din nou de Laurențiu Dobre, care i-a pretins, încă o dată, 3.000 euro în scopul menționat", susțin procurorii.

DNA precizează că pentru primirea sumei de 3.000 euro ofițerul de poliție a stabilit ca termen limită data de 20 iulie și, ulterior, 23 iulie. Sursa citată subliniază că joi, în jurul orelor 17,00, Laurențiu Dobre s-a întâlnit cu denunțătorul în Portul Tomis din Constanța, împrejurare în care inculpatul a primit de la acesta 3.000 euro, constatându-se astfel infracțiunea flagrantă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE