Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ombladon: ALO ANTENA 3! UNDE SUNT BANII DONATI PENTRU MORTII DIN COLECTIV?

Postat la: 03.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Pe o pagina de Facebook, care initial i-a fost atribuita lui Ombladon, membrul trupei Parazitii parea revoltat de faptul ca parintii barmanului din Colectiv s-au gasit in imposibilitatea de a plati taxa de inmormantare a acestuia. Cantaretul ar fi postat pe Facebook un mesaj in care vorbeste despre ce s-a intamplat.

"Parintii barmanului din Colectiv au trebuit sa plateasca aproape 2.000 de lei la IML pentru copilul lor si s-au gasit in imposibilitatea de a plati Bisericii taxa de inmormantare pentru el. Unde sunt banii adunati din donatii?", a scris cantaretul. El sustine ca familia barmanului nu a primit pana acum vreun leu din ceeaa ce au donat oamenii. "Share-uiti, poate vede cineva si contacteaza familia. Asa ar fi corect. Daca nu va cauta ei, ce sa inteleg? Ramaneti voi cu banii", a mai spus Ombladon.

Antena 3 a anuntat prin vocea Alessandrei Stoicescu ca s-au strans din donatiile de la Teledonul de duminica aproape 1 milion de euro care vor fi dati victimelor si familiilor incendiului din Clubul Colectiv. Ombladon acuza ca banii primiti de Fundatia Mereu Aproape nu au ajuns la victime sau la familii, desi oameni cu suflet i-au donat pentru acestia.

Alessandra Stoicescu a anuntat in emisiunea sa de pe postul Antena 3 ca banii au inceput sa intre in cont si ca donatiile chiar daca au fost aprobate si facturate intra mai greu in cont. Dar, oricum, au inceput sa ditribuie cate 10.000 de lei familiilor celor decedati in club. "A fost o munca uriasa sa dam de reprezentanti, de aceste familii, ne-au ajutat si cei de pe internet, de pe facebook. Azi si maine distribuim acesti bani". In plus, realizatoarea a adaugat ca dupa ce vor fi dati banii familiilor celor decedati, pe masura ce intra banii in contul Fundatiei ii vor directiona spre cei raniti, pe baza unei analize a unei comisii speciale, functie de prioritati.

Alessandra Stoicescu a afirmat ca acel cont de facebook in realitate nu-i apartine lui Ombladon, cu care au luat legatura reporterii Antenelor si care ar fi spus ca nu a comentat el pe contul sau real de facebook. Adevarul este, insa, ca e vorba de familii sarace care au nevoie cat mai urgent de acest ajutor de inmormantare.

Dupa anuntul Alessandrei Stoicescu, Ombladon a anuntat pe pagina sa oficială: "Aceasta este singura pagina oficiala Ombladon.Informatiile aparute in presa cu pivire la declaratiile mele in legatura cu orice subiect legat de tragedia de la Colectiv ,sunt preluate de pe pagini care nu au nici un fel de legatura cu Ombladon sau trupa Parazitii." Postarea nu a fost privita cu entuziasm de comentatorii cantaretului. Unul dintre acestia a afirmat, fiind imediat aprobat de ceilalti: "Pacat, acele cuvinte ar fi trebuit sa vina de la Ombladonofficial si nu de la un wanna be pe facebook."

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE