Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Omul care a creat Rețeaua Citostaticelor a fost numit șef de cabinet al ministrului de Finanțe

Postat la: 28.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Vlad Voiculescu se alătură echipei Ministerului de Finanţe în calitate de Director de Cabinet al Ministrului Anca Dragu, informează Ministerul Finanţelor. Voiculescu se întoarce în România după 14 ani petrecuţi la Viena unde a absolvit cursurile de licenţă şi master ale Vienna University of Economics and Business Administration şi a acumulat o experienţă de peste 10 ani în domeniul financiar, notează sursa citată.

Ultima poziţie deţinută de Vlad a fost de Vicepreşedinte în cadrul Diviziei de Finanţări de Infrastructură a Erste Group Bank AG. Vlad este de asemenea implicat în mai multe proiecte sociale în special în domeniul sănătăţii. El este iniţiatorul MagiCAMP iar din Iunie 2013 îndeplineşte rolul de Vicepreşedinte şi Trezorier al European Cancer Paţient Coalition, mai informează MFP.

Dar cel mai interesant amănunt din biografia lui Voiculescu este faptul că acum câţiva ani a fost iniţiatorul reţelei citostaticelor alcătuită din voluntari care timp de mai mulţi ani au transportat în România, fără să solicite niciun beneficiu material, medicamente esenţiale în tratamentul cancerului care nu se găseau deloc în spitalele şi farmaciile româneşti.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE