Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Oprea a demisionat din Guvern, iar demisia sa a ajuns la Senat

Postat la: 09.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Demisia lui Gabriel Oprea din funcţia de viceprim-ministru şi ministru al Afacerilor Interne a ajuns la Biroul permanent al Senatului, ea fiind datată 6 noiembrie şi având rezoluţia favorabilă a premierului interimar Sorin Cîmpeanu.

"Am luat şi noi act, din partea Guvernului, de această demisie adresată premierului interimar, demisia din funcţia de viceprim-ministru pentru securitate naţională şi din cea de ministru de Interne şi (...) delegarea atribuţiilor domnului secretar de stat Ilie Botoş. Demisia este din 6 noiembrie şi are rezoluţia favorabilă a premierului interimar", a afirmat vicepreşedintele Senatului Ioan Chelaru.

El a explicat că, din motive formale, este posibil ca demisia "să nu fi apărut în Monitorul Oficial, iar preşedintele să nu fi emis decretul respectiv". "E o chestiune care ţine de formalism şi cred că astăzi Administraţia Prezidenţială va emite şi decretul respectiv", a spus Chelaru.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE