Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Oprea: Liderul Coalitiei este Rovana Plumb, Victor Ponta e acum doar prim-ministru

Postat la: 20.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat, luni, ca Victor Ponta nu mai este liderul acestei structuri, ci Rovana Plumb, el adaugand ca nu stie daca Liviu Dragnea va candida la sefia interimara a PSD, desi a baut un pahar de vin rece cu acesta, la finalul sedintei Coalitiei.

"Doamna Rovana Plumb este purtatorul, este presedinte interimar al PSD, este de fapt liderul acestei coalitii, PSD fiind cel mai important partid. Spun ca este liderul Coalitiei, iar PSD (...) este principalul partid al Coalitiei si este corect ca liderul acestei coalitii, inainte era domnul Ponta, Victor Ponta este acum doar prim-ministru si liderul acestei coalitiei este doamna Rovana Plumb, presedinte interimar al PSD. Si nu va mai spun nimic", a comentat Oprea, la sediul UNPR.

El a mai spus ca a baut un pahar de vin rece cu Dragnea si a sustinut ca nu a discutat cu acesta despre intentia sa de a candida la sefia interimara a PSD, la Comitetul Executiv National al PSD, care va avea loc miercuri.

"Domnul Dragnea este prietenul nostru. Am vorbit pentru ca Victor Ponta nu a fost la coalitie, daca ati observat si una din teme de care si dumneavoastra m-ati intrebat a fost legata de Codul Fiscal. Am stabilit in coalitie, in mod intelept, aceasta coalitie trebuie sa ii intareasca autoritatea lui Victor Ponta si este corect ca primul-ministru sa va raspunda dumneavoastra despre Codul Fiscal. Nu stiu daca v-a spus Rovana treaba asta, pentru ca am rugat-o eu sa va spuna asta, Victor Ponta ca prim-ministru al Romaniei trebuie sa va faca o declaratie despre Codul Fiscal, iar Coalitia politica care sustine guvernarea o sustine total. Asta am discutat printre altele si cu Liviu Dragnea", a mai spus Oprea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE