Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Parlamentarii cer spor de salariu că sunt vătămati la creier

Postat la: 12.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cu un tupeu fantastic, după ce si-au mărit lefurile si deconturile, ca si alte facilitati si sporuri, acum, alesii cer un spor de 15% la salariul de baza pentru conditii vătămătoare asupra sanatatii.

Cu alte cuvinte, ei considera ca fiind inconjurati de antene de bruiaj, ca si alte tipuri de unde electromagnetice si microunde, ei si-ar pune sanatatea in pericol lucrand pentru popor si astfel doresc o recompensa pentru acest fapt. Sporul a mai fost in vigoare, dar a fost scos in timpul guvernarii Boc, cand au fost anulate toate sporurile pentru parlamentari.

Timp de patru ani, cat au lucrat fara sporul acesta nu s-a imbolnavit nimeni din pricina undelor electromagnetice, ca si microundelor, iar firmele care au asigurat montarea antenelor au afirmat ca niciuna dintre aparaturi nu dauneaza sanatatii conform studiilor efectuate. Oricum, daca parlamentarii cer un asemenea spor atunci, ca sa nu fie discriminare, ar putea cere o astfel de despagubire si cetatenii care au montate pe blocuri antene de telefonie ori altfel de surse electromagnetice, ca si cei care locuiesc in apropierea liniilor de inalta tensiune.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE