Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Patriarhul Daniel despre preotii care cer bani de inmormantari: "Este interzis..."

Postat la: 04.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Patriarhul Daniel sustine ca BOR are instructiuni clare pentru preotii care oficiaza slujbe de inmormantare in familiile sarace, care nu au voie sa ceara bani sau alte donatii. Daca incalca aceasta regula, ei pot fi pedepsiti!

Patriarhul BOR a facut aceste declaratii, marti, dupa slujba de inmormantare a uneia dintre victimele accidentului, o femeie de 38 de ani, vaduva, cu cinci copii si cu un tata paralizat.

"Deci daca si in cazul asta (n.r. - cazul femeii de serviciu care lucra la negru in Clubul Colectiv si care a murit in incendiu) ar mai fi cerut cineva bani inseamna ca am fi cu totul in afara misiunii preotesti. Este hotararea Sfantului Sinod ca in cazuri din acestea de mare durere si intristare, si moarte groaznica, si familii sarace este interzisa cererea de bani. In cazul acesta trebuie sa ajutam, nu sa luam bani de la familii sarace, ci sa le oferim noi", a spus PF Daniel.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE