Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Patriarhul Daniel: Ne cerem iertare dacă unele cuvinte au fost insuficient de lămuritoare

Postat la: 05.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Patriarhul cere iertare "dacă unele cuvinte au fost insuficient de lămuritoare sau au fost răstălmăcite". De asemenea, la aproape o săptămână de la tragicul eveniment de la clubul Colectiv, Patriarhia Română anunţă că organizează rugăciuni pentru pace şi unitate pe Dealul Mitropoliei.

"În aceste zile de durere, dar şi de frământare socială, Patriarhia Română cheamă pe fiii Bisericii la rugăciune pentru pace şi unitate, deoarece rugăciunea este izvor de lumină şi înțelepciune, de înnoire spirituală şi morală în viaţa Bisericii, dar şi în viaţa societății noastre. La Catedrala Patriarhală, rugăciunea pentru pace şi unitate se va desfășura în fiecare zi începând cu orele 18:30".

Mesajul vine după reacţia dură a Patriarhului Daniel la adresa celor care, spunea el, merg în cluburi în loc să se ducă la biserică. Înaltul prelat a mai susţinut că preoţii nu au făcut o slujbă la clubul Colectiv pentru că preoţii nu vin neinvitaţi.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE