Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Patronatele din transporturi amână protestul din 2 noiembrie

Postat la: 01.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR), unul dintre patronatele transportatorilor rutieri, a anunţat, marţi dimineaţă, că amână protestul pe care intenţiona să îl organizeze în 2 noiembrie, după ce au avut discuţii, luni, cu reprezentanţii guvernului, care s-ar fi arătat "deschişi" la găsirea unor soluţii la revendicările patronilor din transportul rutier.

În 24 octombrie, COTAR a anunţat că va organiza în 2 noiembrie, în faţa Guvernului, un miting la care vor participa 6.000 de autovehicule, cerând executivului mai multe modificări ale legislaţiei prin ordonanţe de urgenţă, în special în vederea combaterii activităţilor de transport ilegale. Reprezentanţii transportatorilor au avut, însă, discuţii cu reprezentanţii Executivului, care i-au convins să renunţe la protest. La discuţii au participat vicepremierii Costin Borc şi Vasile Dîncu şi şeful cancelariei premierului, Paul Gheorghiu.

"În urma primei runde de discuţii, s-a luat hotărârea ca în şedinţa de guvern care va avea loc mâine să se discute cu miniştrii Finanţelor, Internelor şi Transporturilor problemele legate de activitatea neautorizată (piraterie) în transportul rutier, impactul produs asupra bugetului adus prin frauda fiscală făcută de aceştia, urmând să se ia o decizie la nivel de Guvern care în opinia noastra nu poate duce decât la un OUG ", se arată în comunicatul COTAR. COTAR propune transport gratuit pentru toți elevii, iar transportatorii de persoane, prin curse regulate, să plătească 5% TVA, deductibil până la urmă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE