Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Patru morţi după coliziunea a două avioane, în zbor, în apropiere de Budapesta

Postat la: 19.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cel puțin patru oameni și-au pierdut viața duminică după ce două avioane de mici dimensiuni s-au lovit în aer lângă orașul Godollo, la 30 de kilometri est de Budapesta, au anunțat autoritățile din Ungaria, anunţă Reuters.

Conform sursei citate, accidentul a avut loc la sfârșitul unei competiții de parașutism, când un avion se întorcea spre bază după ce parașutiști au sărit în siguranță din el.

Erika Bajko, putătoarea de cuvânt a autorității aviatice, a declarat că aeronava zbura la o înălțime de 600 de metri, când controlorul de trafic a pierdut contactul cu pilotul și aceasta a intrat în coliziune cu un alt avion.

Pilotul primului avion a decedat în urma impactului, cât și alte trei persoane, doi adulți și un copil, care se aflau în celălalt aparat de zbor, care nu participa la competiție.

Autorităţile ungare încearcă să afle cauzele producerii accidentului. Potrivit presei ungare, cele două avioane implicate în accident erau mărcile Cessna 182, cu patru lcouri, şi Piper 28, cu șase locuri.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE