Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Patru morţi şi un rănit după ce o autoutilitară a lovit un autoturism pe DN 10, în judeţul Buzău

Postat la: 27.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Patru persoane au murit şi una a fost grav rănită, miercuri după-amiază, în urma unui accident produs pe DN 10, în judeţul Buzău, după ce o autoutilitară condusă de un tânăr de 18 ani a intrat pe contrasens şi a lovit un autoturism care circula regulamentar, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Buzău, accidentul a avut loc pe DN 10, în zona Lunca Cislăului, după ce o autoutilitară Mercedes condusă de un tânăr de 18 ani a intrat pe contrasens şi a lovit un autoturism care circula regulamentar dinspre Buzău către Braşov. În urma impactului, patru persoane au decedat, iar una a fost rănită grav. Toate victimele se aflau în autoturismul Renault, fiind vorba despre şoferul în vârstă de 71 de ani, soţia acestuia de 77 de ani şi două femei care îi însoţeau, în vârstă de 65 şi 82 de ani. Persoana rănită, un bărbat de 36 de ani, se afla în autoutilitară.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE