Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Pentru Dacian Cioloş, turismul nu există

Postat la: 20.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Programul de guvernare prezentat in Parlament de catre premierul Dacian Ciolos si publicat in Monitorul Oficial nu mentioneaza nici macar un cuvant despre domeniul turism.

O dovada clara ca turismul nu conteaza pentru Dacian Ciolos este Ordonanta de Urgenta, emisa in aceasta saptamana, privind o serie de măsuri de reorganizare la nivelul administrației publice centrale, în concordanță cu Hotărârea și votul Parlamentului privind instalarea actualului cabinet.

Astfel, actul normativ prevede „înființarea Ministerului Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri, prin preluarea activităților Ministerului Economiei, Comerțului și Turismului, care se desființează, și a activităților și structurilor din domeniul întreprinderilor mici și mijlocii și mediului de afaceri de la Ministerul Energiei, Întreprinderilor Mici și Mijlocii și Mediului de Afaceri".

Practic, cuvantul turism a disparut din titulatura noului minister si nu se stie, daca si pe unde, va exista vreo entitate care sa se ocupe si de turism, si acest aspect spune totul despre cat de mult este interesat noul guvern de soarta turismului romanesc.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE