Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Percheziţii la un bărbat suspectat că în 1998 l-a împuşcat pe omul de afaceri Mihai Ionescu

Postat la: 22.06.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Poliţiştii din Capitală percheziţionează, miercuri dimineaţă, locuinţa unui bărbat din judeţul Ilfov, suspectat că este autorul asasinatului asupra omului de afaceri Mihai Ionescu, ucis în iulie 1998 prin împuşcare, anunţă reprezentanţi ai Poliţiei Capitalei.

Miercuri dimineaţă, poliţişti de la Serviciul Omoruri, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, percheziţionează locuinţa unui bărbat din Snagov, judeţul Ilfov, transmit reprezentanţi ai Poliţiei Capitalei.

Sursele citatate precizează că există suspiciunea că acesta este autorul asasinării omului de afaceri Mihai Ionescu, în iulie 1998, în Capitală. La finalul percheziţiei domiciliare, bărbatul va fi ridicat şi dus la sediul Poliţiei Capitalei pentru audieri.

Omul de afaceri Mihai Ionescu a fost împuşcat, pe 15 iulie 1998, în timp ce se întorcea acasă, pe strada Mieilor din sectorul 2 al Capitalei. Patron a două firme, dintre care una se numea "Mondo Mike SRL", a fost împuşcat cu patru gloanţe, de aproape. Crima s-a petrecut în timp ce victima se afla în maşină, la volan, încercând să intre în curtea casei sale.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE