Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Perchezitii de amploare la Primaria Sectorului 3, condusa de Robert Negoita

Postat la: 28.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a anuntat pe pagina de Facebook ca in aceasta dimineata a avut loc o perchezitie efectuata de catre Directia Nationala Anticoruptie la sediul Primariei, vizata fiind activitatea unui angajat al Directiei de Urbanism. In mesajul postat pe Facebok, Robert Negoita si-a exprimat sprijinul pentru actiunea DNA si a declarat ca a pus la dispozitie toate documentele necesare.

"In acesta dimineata, la sediul Primariei Sectorului 3, mai exact in cadrul Directiei de Urbanism, are loc o perchezitie efectuata de catre Directia Nationala Anticoruptie. Este vizata activitatea desfasurata de unul dintre angajatii acestei directii. Primaria Sectorului 3 pune la dispozitie toate documentele solicitate, sprijina eforturile DNA in desfasurarea anchetei si isi reafirma angajamentul in clarificarea oricarei suspiciuni de coruptie.", se arata in mesajul postat de Robert Negoita.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE