Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Percheziţii DNA la primăriile Cluj şi Sibiu

Postat la: 07.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Angajații Direcției Naționale Anticorupție au descins în această dimineață și la primăria municipiului Sibiu. "Conducerea instituției a fost anunțată de un reprezentant al DNA că se vor efectua astăzi percheziții care vizează un angajat al Direcției Tehnice din cadrul primăriei Sibiu.

În acest sens vor fi efectuate percheziții în biroul respectivului funcționar", au transmis reprezentanții primăriei Sibiu. Mascații păzesc intrarea în Serviciul Tehnic al primăriei. O echipă formată din procurori ai DNA Cluj efectuează,astazi, verificări la sediul primăriei municipiului Cluj-Napoca. DNA Cluj a solicitat să i se pună la dispoziție, pentru verificare, copii după hotărâri ale Consiliului Local, precum și contracte de prestări servicii și contracte de sponsorizare care au fost încheiate între primărie și firma SC Coral Impex (n.r. - care se ocupă de servicii de deratizare și dezinsecție), a informat purtătorul de cuvânt al primăriei Cluj-Napoca, Oana Buzatu, potrivit agerpres.ro.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE