Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Percheziţii în canalizarea de la Gara de Nord

Postat la: 21.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Potrivit unui comunicat transmis de DIICOT, procurorii, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti-Serviciul Antidrog au desfășurat o acțiune, în zona Gării de Nord din București, în vederea destructurării unui grup infracţional organizat, format din 23 de persoane, specializat în traficul de droguri de risc și mare risc.

"Pe parcursul activităților investigative desfășurate pentru destructurarea grupului infracțional au fost realizate mai multe acțiuni de prinderi în flagrant ai membrilor grupului în timp ce comercializau droguri de risc și mare risc. De asemenea, au fost efectuate descinderi și percheziții domiciliare, cele mai multe în zona Gării de Nord. În urma acestor activități au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor heroină, metadonă, precum și alte mijloace materiale de probă", se menționează în comunicat.

Conform DIICOT, membrii grupării acționau preponderent în zona Gării de Nord și a cartierului Grozăvești, liderul grupării fiind o persoană de sex masculin în vârstă de 41 ani care în urma desfăşurării activităţii infracţionale a obţinut importante folose materiale.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE