Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Percheziții la Primăria Timișoara. Sunt vizate vânzările de locuințe naționalizate

Postat la: 28.04.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Procurorii anticorupție au descins, marți dimineața la sediul Primăriei Timişoara într-un dosar în care este anchetat modul în care au fost vândute mai multe locuinţe naționalizate către chiriașii acestora. Printre beneficiari numărându-se magistraţi, poliţişti, dar şi mai multe familii de rromi.

Perchezițiile de la Primăria municipiului Timișoara, vizează, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, modul în care au fost vândute mai multe locuințe sociale în baza legii 112/1995. Procurorii DNA sunt interesați de felul în care au intrat în posesia locuințelor lor mai mulți polițiști, familii de rromi, dar și magistrați.

Unul dintre beneficiarii acestei legi este Vasile Bîc, prim-procurorul Tribunalului Timiş, susţin sursele citate. Acesta şi-ar fi cumpărat locuinţa cu patru camere plus dependinţe cu suma de 8.500 de lei, plătind un avans, apoi rate lunare până la achiziţionarea imobilului. Achiziţia locuinţei de către Bîc a mai fost anchetată, însă dosarul a fost clasat.

În ceea ce privește rromii se pare că aceștia achiziționau un apartament într-o casă naționalizată iar apoi, prin teroare îi obligau pe vecinii de imobil să le vândă apartamentele la prețuri mult mai mici, în acest fel ajungând să dețină clădiri întregi

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE