Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Peste 100 de blocuri din Drumul Taberei raman fara apa calda si caldura din cauza lucrarilor la metrou

Postat la: 18.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

RADET anunta ca va intrerupe temporar furnizarea apei calde si a caldurii pentru 111 blocuri din Drumul Taberei, la cererea constructorului Magistralei 5 de metrou, pentru efectuarea unor lucrari.

Intreruperea caldurii si a apei calde in Drumul Taberei va avea loc luni, incepand cu ora 0.00, potrivit RADET, care precizeaza ca furnizarea agentului termic va fi reluata cel tarziu marti, la ora 8.30, in conditiile in care reprezentantul constructorului a estimat ca lucrarile vor avea un termen de executie de maximum 24 de ore. Vor fi afectati locatarii unui numar de 111 blocuri situate in perimetrul strazilor Sibiu, 1 Mai si Drumul Taberei (intre intersectia cu strada Brasov si intersectia cu strada Sibiu), potrivit regiei de distributie a energiei termice.

"Intreruperea a fost ceruta, pentru executarea unor lucrari in cadrul proiectului Magistrala 5 de metrou Drumul Taberei - Pantelimon in Proiectul Operational Sectorial Transport (cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala), beneficiar al proiectului SC Metrorex SA, de catre executantul lucrarii - Asocierea SPA FCC Construction SA, Delta ACM 93 SRL, AB Construct SRL, prin societatea comerciala VERTA - TEL SRL".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE