Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Peste 80 de senatori nu vor mai candida la alegerile din 11 decembrie

Postat la: 23.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un număr de 73 de senatori din 124, iar sase voturi au fost anulate, au votat la inceputul acestei saptamani împotriva urmăririi penale a fostului ministru de Interne, Gabriel Oprea, între care Cristian Dumitrescu, Ilie Năstase, Călin Popescu Tăriceanu și Șerban Nicolae.

Practic, cei 73 de senatori care au votat pentru obstrucționarea anchetării de către procurorii DNA a fostului ministru Gabriel Oprea în cazul morții polițistului Bogdan Gigină, care deschidea coloana oficială a fostului ministru de intern. Insa, ceea ce se stie mai putin este faptul ca circa 80 de senatori dintre cei care au fost prezenti la votul pentru Oprea nu se vor mai regasi, din diverse motive, pe liste la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016. Ca atare, votul impotriva urmaririi penale a lui Gabriel Oprea are o justificare in faptul ca cei 80 de senatori nu mai au nicio treaba cu Parlamentul de anul viitor, si ca atare, n-au vrut sa ii faca rau fostului ministru de Interne.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE