Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Peste Cartea Junglei: O fetita de 7 ani supraviețuit singură 18 zile în junglă - VIDEO

Postat la: 14.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jessica Patricia Arias, o fetiță de 7 ani din Columbia, a supraviețuit, în mod miraculos, timp de 18 zile în junglă, după ce s-a pierdut de părinții ei.

Copilul a dispărut pe 27 iunie în timp ce culegea nuci de cocos cu părinții ei dintr-o zona cu pădure tropicală și umedă numită Palmarito. Timp de două săptămâni echipele de urgenţă au demarat fără succes protocoalele de căutare. Jessica a fost însă găsită abia după 18 zile de un sătean, într-o colibă abandonată, micuța suferind de malnutriție moderată, de deshidratare și multe zgârieturi pe picioare, pe semne că a mers mult pe jos.

Minora este lucidă, mănâncă și bea apă și și-a recunoscut părinții. "Se apreciază că distanța dintre locul unde s-a pierdut și cel în care a fost găsita este de trei zile de mers", a declarat un responsabil al poliției, Albeis Fuentes. Localnicul care a găsit-o pe fetiță a dus-o la poliție care a transportat-o la spitalul universitar Fernando Troconis din Santa Marta, însă nu se știe deocamdată cum a reușit să surpaviețuiască. „Dumnezeu a ajutat-o să supraviețuiască atâtea zile", a declarat mama fetiței, Elena Cortes.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE