Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Petre Roman vrea să fie primarul Capitalei

Postat la: 30.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul premier Petre Roman a declarat, ieri, că s-a înscris în competiţia internă a PNL pentru Primăria Capitalei, afirmând că este momentul ca Bucureştiul să fie condus de "un bucureştean cu principii şi competenţe profesionale" menite să contribuie la dezvoltarea Capitalei.

"Intenţia mea de a candida pleacă de la faptul că sunt bucureştean de când m-am născut şi până astăzi. Cred că este foarte important ca, în sfârşit, Bucureştiul să fie condus de un bucureştean cu anumite principii şi competenţe profesionale, cu o viziune pentru dezvoltarea Bucureştiului", a declarat Petre Roman. El a mai precizat că, până acum, Bucureştiul nu a beneficiat niciodată de o viziune în acord cu nevoile şi aspiraţiile bucureştenilor.

"Trebuie să înţelegem ce este comun în ceea ce îşi doresc bucureştenii, pentru că în Capitală este o mare diversitate", a mai spus Petre Roman. Fostul premier a afirmat că bucureştenii sunt cei care vor hotărî care va fi cel mai bun candidat, precizând că PNL va realiza sondaje sociologice pentru a determina care este profilul de candidat pe care bucureştenii şi-l doresc.

"În ceea ce priveşte cine anume este candidatul potrivit, numai bucureştenii pot să hotărască. Vor exista nişte sondaje care să determine care este profilul de primar pe care bucureştenii şi-l doresc. Se fac aceste sondaje în mod obiectiv ca să vedem care sunt preferintele bucureştenilor, este un principiu perfect liberal, nu facem discuţii între noi", a declarat Petre Roman.

Potrivit liberalului, candidaturile pentru Primăria Capitalei au fost discutate, marţi, în Biroul Politic al organizaţiei Bucureşti, tot acolo discutându-se şi candidaturile pentru primăriile de sector, unde "situaţia este mai puţin clară", PNL dorindu-şi să prezinte electoratului "nişte candidaturi mai puternice". Petre Roman a mai ţinut să precizeze că va intra, alături de europarlamentarul Cristian Buşoi şi deputatul Ludovic Orban, "într-o competiţie în faţa bucureştenilor". Trebuie precizat ca liberalii care vor să candideze la alegerile locale din 2016 îşi pot anunţa în cadrul partidului această intenţie până la 1 august 2015.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE