Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Petrecere mare astăzi la Politia Transporturi

Postat la: 09.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Intr-un local din zona Garii de Nord, va fi astazi mare petrecere. Mai multi politisti, dintre care unii dintre ei au in jur de 50 de ani, de la Directia de Politie Transporturi au decis sa se pensioneze.

Cativa au ajuns la varsta pensionarii, cum e cazul seful Secției Regionale de Poliție Transporturi București, Marian Roşescu, dar sunt foarte multi care au decis sa devina pensionari pentru simplul fapt ca nu mai suportau batjocura si umilita la care era supusi zi de zi de catre directorul Directiei de Politie Transporturi, chestorul de politie Marin Motoc, omul de garantat si sustinut de fostul ministru de Interne, Petre Toba, si adjunctul acestuia, comisarul sef Marian Galbenus, finul baronului PSD Dambovita- Adrian Tutuianu.

De fapt, ZIUAnews a semnalat la sfarsitul lunii iunie 2016, ca aproape jumatate din personalul operativ al Directia de Politie Transporturi, 15 persoane, au plecat la pensie din cauza directorului Marin Motoc. Ca atare, astazi, cei care au renuntat la haina statului pentru o pensie linistita au decis sa dea un sprit de vara mai lung colegilor de serviciu cu care au impartit si bunele si relele ani de zile. Ramane de vazut daca sefi lor, Marin Motoc si Marian Galbenus vor onora petrecerea de langa Gara de Nord din Capitala, tanand cont ca finul barnului Tutuianu este obisnuit sa mearga la localul din padurea Comana.

De astazi, numarul celor 15 politisti pensionati din cauza lui Motoc (Cms.șef Udrea Cătălin, Cms.șef Călinescu Mihail, Cms. șef Raiciu Marin, Cms. șef Camenic Viorel, Scms. Moise Marian, Cms. Moise Florian, cms. Roșu Florin, Insp.pr. Cazan Costel, Cms. șef Cazan Viorel, Cms. șef Cristea Niculae,Ins. pr. Enică Vicențiu, Scms. Bejan Alexandru, Cms.șef Ciobanu Licuța, Cms.șef Iubitu Cristinel Relu, Cms. șef Chivu Aurelian) va creste cu inca vreo cateva persoane cu grade mari, iar Motoc si Galbenus raman inca pe baricade.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE