Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Philipp Missfelder, personaj-cheie în dosarul EADS, a murit în condiții suspecte

Postat la: 14.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Philipp Missfelder, personaj-cheie în dosarul EADS, a murit, cauza "oficială" fiind o ebolie pulmonară. Pe de altă parte, apropiați de-ai săi lasă de înțeles că moartea ar fi survenit în condiții suspecte, informează psnews.ro.

Numele lui Philipp Missfelder, considerat ca succesorul Angelei Merkel, a fost legat în ultima perioadă de dosarul EADS, care are puternice conexiuni și în România.

"Tânărul politician german era membru al parlamentului încă din 2005 și unul dintre colabopratorii foarte apropiați ai Cancelarului german Angela Merkel. În anul 2009, Missfelder a devenit purtător de cuvânt pe probleme de politică externă al CDU, fiind cotat ca având cele mai mari șanse să succeadă în viitorul apropiat în funcția de Ministru de Externe al Germaniei", scrie Robert Turcescu pe blogul personal.

Missfelder a fost și un colaborator apropiat al trezorierului Daniel Walter, care a condus la București firma Cassidian, cea care s-a ocupat de implementarea programului EADS, mai scrie Turcescu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE