Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Piedone, audiat la Parchetul General

Postat la: 29.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, s-a prezentat joi la Parchetul General pentru a fi audiat de procurori în cazul sesizării ANI privind conflictul de interese.

Agenția Națională de Integritate (ANI) a sesizat luna aceasta Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ) în vederea efectuării de cercetări susținând că există indicii potrivit cărora fostul edil ar fi semnat acorduri și autorizații de funcționare pentru societăți administrate de copiii săi.

Conform ANI, în perioada 2013 - 2015, Piedone a semnat, în calitate de primar, șase acorduri de funcționare și două autorizații de funcționare pentru "God Trust Enterprises'' SRL, "Sport Team Kart'' SRL și "Chocoland'' SRL, ca urmare a cererilor formulate și semnate olograf de către copiii acestuia, asociați și administratori ai societăților comerciale.

"Mai mult decât atât, începând cu anul 2013, SC Sport Team Kart SRL, societate administrată de către fiul persoanei evaluate, a încheiat patru contracte cu Administrația Domeniului Public Sector 4, instituție subordonată Consiliului Local Sector 4, pentru ocuparea unei suprafețe de 400 mp, însă, în urma măsurătorilor efectuate, a rezultat că aceasta ocupă suprafața de 2.234 mp", susține agenția.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE