Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Piedone, cercetat de ANI. Ar fi semnat avize de funcţionare pentru firmele copiilor

Postat la: 14.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cristian Popescu Piedone, fost primar al sectorului 4, se află în atenţia Agenției Națională de Integritate (ANI). În perioada în care era primar, el ar fi semnat şase avize de funcţionare pentru firmele copiilor. 

ANI îl acuză pe Cristian Popescu Piedone că, în perioada 2013 - 2015, în calitate de primar, a semnat șase acorduri de funcționare și două autorizații de funcționare pentru „God Trust Enterprises SRL", „Sport Team Kart SRL" și „Chocoland SRL", ca urmare a cererilor formulate și semnate olograf de către copiii acestuia, asociați și administratori ai societăților comerciale.

„Mai mult decât atât, începând cu anul 2013, S.C Sport Team Kart SRL, societate administrată de către fiul persoanei evaluate, a încheiat patru contracte cu Administrația Domeniului Public Sector 4, instituție subordonată Consiliului Local Sector 4, pentru ocuparea unei suprafețe de 400 mp, însă în urma măsurătorilor efectuate a rezultat că aceasta ocupă suprafața de 2.234 mp", precizează ANI într-un comunicat.

Agenția Națională de Integritate precizează că a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție pentru cercetări privind conflictul de interese.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE