Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Piedone va iniţia o nouă campanie de strângere de semnături: "Sa ma omoare sau sa ma supun judecatii la vot!"

Postat la: 20.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cristian Popescu Piedone nu renunta la candidatura sa pentru Primaria Sector 4. El a primit si o oferta din partea Partidului Ecologist Român ca sa continue lupta electorala sub sigla acestei formatiuni. Se pare, insa, ca Piedone ia in calcul sa mearga mai departe tot ca independent, tinand cont de declaratia sa de marti seara.

Dupa ce Tribunalul Bucuresti a anulat candidatura lui Piedone in baza unei contestatii referitoare la listele de semnaturi de adeziune depuse la Biroul Electoral, Partidul Ecologist Român i-a propus sa mearga mai departe sub insemnul acestei formatiuni politice, urmand ca impreuna sa faca un efort pentru stragerea de noi semnaturi si depunerea unei noi coandidaturi.

Cristienl Deaconescu, prim-vicepresedinte al PER si candidat la Primaria Capitalei, a declarat marti seara in exclusivitate pentru Ziuanews: "Am convenit cu Piedone ca acesta sa candideze pentru Sectorul 4 din partea PER si impreuna sa strangem rapid semnaturile necesare. Ca sa nu mai fie discutii, vom filma intregul proces de strangere de semnaturi. Piedone va fi un candidat puternic la Sectorul 4 si avem certitudinea ca va invinge."

Intr-o prima instanta, Cristian Popescu Piedone a confirmat ca va candida din partea PER, insa, dupa o ora, a postat pe contul sau de Facebook un text din care rezulta ca ia in calcul si varianta de a-si depune o noua candidatura, tot ca independent şi va iniţia o nouă campanie de strângere de semnături, afirmând că există doar două variante: "să mă omoare sau să mă lase să mă supun judecăţii la vot". Termenul limită pentru depunerea candidaturilor la alegerile locale expiră marţi, 26 aprilie.

"Văd că se da o luptă pe viaţă şi pe moarte să îmi fie împiedicată candidatura. Ei bine, nu au decât două opţiuni, să mă omoare sau să mă lase în pace să mă supun judecăţii Dvs, la vot, pe 5 iunie. (...) Vă anunţ că voi iniţia o nouă campanie de strângere de semnături, de dată această de două ori mai multe, că poate aşa vom putea trece peste toate mizeriile pe care le pregătesc cei care vor puterea cu orice preţ!", a scris Piedone, pe reţeaua de socializare.

Fostul primar, urmărit penal după tragedia din Colectiv, a mai susţinut că cei interesaţi vor putea urmări pe Facebook procesul de strângere de semnături. "Voi fi prezent pentru această campanie de semnături. Va dura până în ultima zi de campanie şi aşa vor vedea cu toţii că semnăturile sunt autentice. Cer şi televiziunilor că, dacă vor şi sunt interesate, să transmită LIVE tot procesul pentru a observă pas cu pas că este o procedura corectă şi transparenţă.
Aveţi încredere, merg până la capăt!", a afirmat Piedone.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE