Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Plângere penală în stil mafiot la Ministerul Transporturilor

Postat la: 05.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

ZIUAnews a relatat de mai multe ori ca Anișoara Cornilă din postura de director al directiei juridice a Ministerului Transporturilor a transformat institutia in propria sa mosie. Recent, in Ministerul Transporturilor a avut loc un eveniment desprins parca din filme cu mafioti.

Profitand de faptul ca ministrul Dan Costescu era plecat si delegase dreptul de semnatura catre alta persoana din conducerea ministerului, Anisoara Cornila a transmis catre DNA, in numele ministrului, o plangere penala impotriva directorului economic al Ministerului Transporturilor- Petre Neacsa. Motivul plangerii formulate de Cornila a fost unul de a dreptul incredibil: directorul economic Petre Neasca lucreaza in directie cu doua persoane detasate. Insa, daca cineva are curiozitate va constata ca in Ministerul Transporturilor exista o multime de posturi ocupate prin detasare, in special de la companiile din subordine unde salariile sunt foarte mari fata de grila ministerului, fiind chiar de trei-patru ori mai mari.

Dar, potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, demersul Anisoarei Cornila are un alt substrat. Petre Neacsa este reprezentantul Ministerului Transporturilor in Adunarea Generala a Actionarilor de la Tarom, si, in urmatoarele zile, se va lua revoca Consiliul de Administratie al Tarom, dar in mod special a lui Tiberiu Ticlea- ginerele Anisoarei Cornila, numit ilegal cu ajutorul Anisoarei Cornila in bordul administrativ al acestei companii. Poate, in al 12-lea ceas, Dan Costescu va intelege ca este inca ministrul Transporturilor, iar legea trebuie aplicata si nu interpretata dupa cum si cand vrea Anisoara Cornila sau nu stiu care director care a musamalizat „performantele" cu iz penal ale acesteia in comisia de disciplina. Nu trebuie omis faptul ca Anisoara Cornila a ajuns director juridic al acestui minister prin sustinerea lui Daniel Chitoiu dupa cea si-a facut veacul ani la rand ca gestionar intr-un dutty free din Vama Giurgiu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE