Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Planul de investitii de urgenta pentru Spitalul de Arsi este pus in aplicare de Ministerul Sanatatii

Postat la: 15.07.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a aprobat astazi planul de urgenta privind igienizarea Spitalului Clinic de Urgenta Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri Bucuresti.

Activitatile cuprinse in plan sunt urmatoarele: igienizarea Sectiei de terapie intensiva (ATI), inlocuirea usilor de acces in ATI si in saloanele pentru pacienti cu usi glisante cu senzori, igienizarea blocurilor operatorii si a spatiilor de cazare, dotarea cu echipamente/mobilier pentru Unitatea de Transfuzii (UTS), ATI si sali de operatie, angajarea unei firme pentru igienizarea/dezinfectarea aparatelor de climatizare, potrivit unui comunicat.

Totodata, planul prevede organizarea unui concurs pentru ocuparea postului de epidemiolog, includerea in schema de personal si organizarea ulterioara a unui concurs pentru postul de infectionist care va fi responsabil cu antibioprofilaxia, antibioterapia si supravegherea rezistentei la antibiotice, achizitia unei statii de clorinare a apei uzate, dar si instalarea de dispensere pentru dezinfectanti de maini la intrarea si iesirea din toate saloanele si spatiile in care se ofera ingrijiri medicale. Bugetul estimat pentru aceste activitati este de 449.310 lei, termenul de indeplinire - 30 de zile de la virarea fondurilor necesare, proces care a demarat deja la Ministerul Sanatatii in regim de urgenta.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE