Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Poliţista grav rănită după ce masina cu care urmărea un BMW s-a răsturnat

Postat la: 20.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Agentul principal Violeta Covaliu, în vârstă de 27 ani, de la Secţia Rurală Marginea (Botosani), se află la Spitalul Judeţean Suceava, internată pe secţia de Ortopedie dupa ce s-a rasturnat cu Loganul in timp ce urmarea un BMW, incident in urma caruia s-a ales cu o fractura de bazin.

Agentul principal Violeta Covaliu era de serviciu, sâmbătă după-amiază, alături de colegul de la Secţia Rurală Marginea, agent-şef adjunct Radu Florin Şuhane. Cei doi efectuau serviciu de control al traficului pe DN 2E, pe raza comunei Horodnic de Sus, şi au plecat în urmărire, cu autoturismul Dacia Logan din dotare, la volan fiind Şuhane, după un autoturism BMW al cărui şofer a refuzat să oprească la semnalul echipajului. Ajungând într-o porţiune nemodernizată, la trecerea de pe carosabil din beton pe carosabil cu pietriş, autospeciala poliţiei a intrat în derapaj, a pătruns în şanţul din stânga şi s-a răsturnat pe cupolă. Dacă poliţistul de la volan a scăpat cu leziuni mai uşoare, colega sa nu a fost la fel de norocoasă. Din informaţiile pe care le avem şoferul fugar a fost identificat, însă nu a fost încă prins. Acesta urmează a fi pus sub acuzare pentru vătămare corporală din culpă.

Agentul-şef Vasile Grumăzescu, liderul Sindicatului Agenţilor de Poliţie din judeţul Suceava, a declarat că problema de sănătate a colegei de la Marginea este tratată la modul cel mai serios de conducerea de la nivel naţional a sindicatului. Reprezentanţii Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie au anunţat că au luat legătura cu ministrul secretar de stat Raed Arafat, iar dacă este nevoie colega lor va fi transferată la un spital din Bucureşti. De cealaltă parte şi conducerea IPJ Suceava a avut discuţii la nivel ministerial, concluzia fiind că, atunci când medicii vor stabili, tânăra poliţistă va fi transferată la un spital din Capitală, pentru a avea parte de îngrijiri cât mai bune cu putinţă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE